MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χιόνια, βροχές και δυνατοί άνεμοι. Μικροπροβλήματα έφερε μέχρι στιγμής η «Carmel» (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Καταιγίδα Carmel με προβλήματα αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά μέχρι στιγμής – Βροχοπτώσεις και δυνατοί άνεμοι – Χιόνια στο Τρόοδος που ντύθηκε στα λευκά – Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές – Δείτε εικόνες από σημεία της Κύπρου

Μπορεί από τις προβλέψεις και προειδοποιήσεις να δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η Κύπρος θα… βουλιάξει στη βροχή λόγω Carmel, όμως το ότι ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα, δε σημαίνει ότι η κακοκαιρία δεν μας επηρέασε.

Advertisement

Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται σε διάφορες περιοχές του νησιού από χθες βράδυ, όταν έκανε την εμφάνιση της η καταιγίδα Carmel, με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να παραμένουν επί ποδός.

Βροχές, δυνατοί άνεμοι και χιόνια!

Βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές του νησιού και δυνατοί άνεμοι είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την ώρα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Επαρχία Πάφου από χθες τη νύχτα, που χαρακτηρίζονται από έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους. Ωστόσο οι ζημιές που καταγράφηκαν μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατολίσθηση όγκου χώματος και πετρών σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι, ενώ την ίδια ώρα, λόγω έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι παρατηρούνται και στην επαρχία Λάρνακας, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας.

Λόγω της έντασης του ανέμου χθες βράδυ, ξεριζώθηκε δέντρο στην περιοχή της Φανερωμένης και έπεσε πάνω σε πάσσαλο φωτισμού.

Στη Λεμεσό μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν αξιόλογες αναφορές για προβλήματα ωστόσο τα συνεργεία του Δήμου παραμένουν σε ετοιμότητα.

Στο Τρόοδος αυτή την ώρα καταγράφεται χιονόπτωση, που μετατρέπει την περιοχή σε λευκό τοπίο.

Ανοικτοί δρόμοι προς Τρόοδος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο ενώ οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, από Λευκωσία και Λεμεσό, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Δείτε Εικόνες από διάφορες περιοχές της Κύπρου, όπως δημοσιεύονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεκέλεια

Ξυλοφάγου

Καλοπαναγιώτης

Φαρμακάς

Λεμεσός

Καταιγίδα με διακοπές ρεύματος…

Πάντως, λόγω της καταιγίδες καταγράφονται ανά διαστήματα και διακοπές στην ηλεκτροδότηση, με τα συνεργεία της ΑΗΚ να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να μην μείνουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτή την ώρα καταγράφονται διακοπές στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου.

Ευχαριστίες Καιρόφιλοι Κύπρου για εικόνες 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network