MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χιόνια και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Sponsored by exness

Χιόνια και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Advertisement

Αναλυτικά:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία το Σαββατοκυρίακο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network