MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χίλιοι οδικοί παραβάτες μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Advertisement

Sponsored by exness

Περίπου χίλιες καταγγελίες από την Αστυνομία μέσα στο Σαββατοκύριακο για τροχαίες παραβάσεις – 57 οδηγοί καταγγέλθηκαν για αλκοτέστ

Advertisement

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, διενήργησαν σήμερα τροχονομικούς έλεγχους στην πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, καταγγέλθηκαν συνολικά 78 οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα, 20 οδηγοί για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 11 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενώ καταγγέλθηκαν άλλοι 29 οδηγοί για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, μέλη της Τροχαίας διενήργησαν παγκύπρια τροχονομικούς ελέγχους όπου καταγγέλθηκαν συνολικά 621 οδηγοί για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, ενώ 223 οδηγοί καταγγέλθηκαν για άλλες τροχαίες παραβάσεις. Διενεργήθηκαν επίσης 734 έλεγχοι αλκοτέστ όπου καταγγέλθηκαν συνολικά 57 οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network