MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χιλιάδες τηλεφωνήματα από εμβολιασμένους στα ξενοδοχεία… δεν τους προλαβαίνουν όλους

Advertisement

Sponsored by exness

Χιλιάδες τα τηλεφωνήματα για κρατήσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα που επιχορηγεί η Κυβέρνηση για καλοκαιρινές διακοπές σε εμβολιασμένους – Ψάχνουν κρατήσεις παντού – Τεράστιο το ενδιαφέρον και για ορεινές περιοχές – «Ανθρωπίνως αδύνατον να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι», λέει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ που μίλησε στη Cyprus Times

Από τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία σε παραλιακές περιοχές μέχρι και για κρατήσεις σε ορεινές περιοχές… Μαζικό το ενδιαφέρον πολιτών που προχώρησαν σε εμβολιασμό και δικαιούνται να αξιοποιήσουν το Επιχορηγημένο Πρόγραμμα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για θερινές διακοπές.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής υπάρχει «τρομερή απήχηση και τεράστιο ενδιαφέρον από τους πολίτες που θέλουν να αξιοποιήσουν το εν λόγω πρόγραμμα με αποτέλεσμα τα χιλιάδες καθημερινά τηλεφωνήματα για κρατήσεις».

Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι και το γεγονός ότι οι κρατήσεις αυτές δεν αφορούν μόνο τις παραλιακές περιοχές κάθε επαρχίας, αλλά ακόμη και τις διαμονές σε ορεινές περιοχές της Κύπρου.

«Αυτό είναι και κάτι που μας χαροποιεί αφάνταστα καθώς όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, οι κρατήσεις και τα διαθέσιμα καταλύματα ακόμη και στα ορεινά θα γεμίσουν», σημείωσε ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ.

«Ανθρωπίνως αδύνατον να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι»

Όσον αφορά τα τηλεφωνήματα πολιτών τα οποία μένουν αναπάντητα, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ ξεκαθάρισε ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης που παρουσιάζεται, «είναι ανθρωπίνως αδύνατων να εξυπηρετηθούν άμεσα όλοι οι ενδιαφερόμενοι».

Στο μεταξύ, σοβαρό είναι και το ενδεχόμενο, εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει πληρότητα σε όλες τις διαθέσιμες ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες. 

Βρείτε τη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι το «Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών» ισχύει για την περίοδο από 15 Ιουλίου 2021 μέχρι και 31 Αυγούστου 2021.

Στο Πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα) και Τουριστικά Γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία δύνανται να προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Το Πρόγραμμα θα προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους
διαμονής από το Υφυπουργείο.

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:

  • Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
  • Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την
    παραμονή τους στο κατάλυμα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network