MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χιλιάδες ευρώ πρόστιμα για πελάτες που στέκονται. Άρση μέτρων στην εστίαση ζητούν οι ιδιοκτήτες

Advertisement

Sponsored by exness

Άρση μέτρων ζητούν οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής – Τι ισχύει για όσους υπαλλήλους δεν έχουν εμβολιαστεί – Χιλιάδες ευρώ πληρώνουν σε εξώδικα οι ιδιοκτήτες, καταγγέλλει ο Λεβέντης στη Cyprus Times

Την άποψη ότι με την εφαρμογή του covscan θα πρέπει να αρθούν και περιορισμοί που ισχύουν για κέντρα αναψυχής, εξέφρασε μέσω της Cyprus Times ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Advertisement

«Δεδομένου ότι με τους νέους ηλεκτρονικούς ελέγχους θα υπάρχουν υγιείς πελάτες στα κέντρα αναψυχής, περιμένουμε ότι θα αρθούν κάποιοι περιορισμοί, όπως για παράδειγμα ο αριθμός των ατόμων εντός των μαγαζιών, αλλά και να επανέλθει η κανονική λειτουργία των μπαρ» είπε.

Όπως καταγγέλλει ο κ.Λεβέντης ιδιοκτήτες που δεινοπαθούν εδώ και αρκετό καιρό ελέω της πανδημίας και των μέτρων και οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους, πληρώνουν καθημερινά χιλιάδες ευρώ πρόστιμα.

«Είχαμε αρκετές καταγγελίες από ιδιοκτήτες ότι πληρώνουν χιλιάδες ευρώ εξώδικα για πελάτες που στέκονται εντός των υποστατικών για παράδειγμα, γεγονός που θεωρώ άδικο και υπερβολικό. Θα πρέπει αυτό το μέτρο να επανεξεταστεί», τονίζει.

Κληθείς να απαντήσει εάν οι υπάλληλοι που δεν έχουν λάβει το εμβόλιο δικαιούνται να συνεχίσουν την εργασία τους κανονικά, σημειώνει ότι, αυτό είναι δεδομένο νοουμένου ότι όσοι είναι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ.

Τέλος ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες από ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής για τον τρόπο που γίνονται οι έλεγχοι από μέλη της αστυνομίας, καλώντας τους να είναι πιο διακριτικοί και κατανοητικοί προς τον κόσμο που εργάζεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network