MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες στους δύο Ισραηλινούς για την υπόθεση απαγωγής στο Πισσούρι. Συνελήφθη και Ελληνοκύπρια

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες στους δύο Ισραηλινούς για την υπόθεση απαγωγής και ληστείας στο Πισσούρι – Συνελήφθη και Ελληνοκύπρια που συμμετείχε – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού στο Πισσούρι.

Advertisement

Πρόκειται για δυο Ισραηλινούς εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί σχετικά εντάλματα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη αργότερα και η Ελληνοκύπρια γυναίκα που καταζητείτο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Αμερικανοαιγύπτιου 31χρονου, περίπου είκοσι λεπτά  πριν τις 15.00 χθες το μεσημέρι κι αφού βρισκόταν σε βενζινάδικο στο χωριό Πισσούρι, τον πλησίασε όχημα αγνώστων στοιχείων. Από μέσα κατέβηκαν δύο άντρες οι οποίοι τον χτύπησαν, τον έβαλαν δια της βίας στο όχημα του και τον μετέφεραν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αλέκτορα. Η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία είχε συνάντηση, τους ακολούθησε με το όχημα των δραστών.

Εκεί, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, οι δράστες τον χτύπησαν εκ νέου και του άρπαξαν προσωπικά του αντικείμενακαθώς και χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες και η γυναίκα τον εγκατέλειψαν στο σημείο με το αυτοκίνητό του.

Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 31χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εκεί ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι έφερε διάφορες εκδορές και μώλωπες. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες απελύθη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network