MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες στον φερόμενο δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εργοτάξιο στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό – Εκτός κινδύνου ο 35χρονος επιστάτης που δέχτηκε την έπιθεση

Χειροπέδες σε 27χρονο για τα μαχαιρώματα σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, πέρασαν πριν από λίγο τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο 27χρονος από τη Συρία βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου διαμένει και εκεί εντοπίστηκε, χωρίς όπως φαίνεται να κάνει προσπάθεια να διαφύγει αλλού.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, πίσω από τα μαχαιρώματα φαίνεται να υπάρχουν οικονομικές διαφορές. Συγκεκριμένα, μετά από διαφωνία και λογομαχία για τα λεφτά και συγκεκριμένα για τον μισθό καθώς ήταν μέρα πληρωμής, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο προσώπων. Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος υπάλληλος από τη Συρία που συνελήφθη, φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον επιστάτη του εργοταξίου.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 35χρονος επιστάτης εντοπίστηκε με τραύμα από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τη κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

 

Με το που βρέθηκαν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού στη σκηνή για εξετάσεις, ο τραυματίας ανέφερε ότι τον τραυμάτισε συμπατριώτης του, με μαχαίρι στην κοιλιά.«Είπε ότι τον μαχαίρωσε στην κοιλιά λόγω οικονομικής διαφοράς που προέκυψε για την εργασία τους. Έχουν παραληφθεί τεκμήρια από τη σκηνή. Το θύμα φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου» είπε σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, σημειώνοντας ότι υπήρχαν και μάρτυρες στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal