MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες στον δ/ντη εταιρίας διανομής φυλλαδίων για το θανατηφόρο στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Ελαττωματικό το αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος από τη Πάφο και παρέσυρε 46χρονη συνάδελφο του – Συνελήφθη ο εργοδότης και διευθυντής της εταιρίας διανομής φυλλαδίων

Advertisement

Στη σύλληψη 50χρονου, διαχειριστή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας στην οποία είναι εγγεγραμμένο το όχημα που φέρεται να προκάλεσε στις 8 Δεκεμβρίου το θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο, με θύμα τη 46χρονη,  Sniezka Zabowska από την Πολωνία, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.

Αναφορικά με την πιο πάνω υπόθεση, μετά από εξέταση του οχήματος από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι το σύστημα πέδησης και το σύστημα ποδόφρενου του, ήταν ελαττωματικό. Βάσει των πιο πάνω, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 50χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι στο τροχαίο  δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου, έχασε τη ζωή της η 46χρονη από την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε που οδηγούσε 56χρονος από την επαρχία Πάφου, στην οδό Πλάτωνος στην Γεροσκήπου, κινήθηκε με όπισθεν με αποτέλεσμα να κτυπήσει την άτυχη 46χρονη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η άτυχη γυναίκα μόλις είχε αποβιβαστεί από όχημα συναδέρφου της και βρισκόταν πίσω απ’ αυτό.

Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του οχήματος που κινείτο με την όπισθεν ταχύτητα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 46χρονη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε και ο οδηγός του οχήματος, 56 ετών, ο οποίος υπέστη νευρικό κλονισμό.Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network