MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε τρίτο πρόσωπο για τα χυπήματα κατά της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 40χρονο – Φαίνεται να σχετίζεται με τους δύο που συνελήφθησαν την Κυριακή για «τυφλά» χτυπήματα κατά της Αστυνομίας – Οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι

Advertisement

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων στοχευμένων ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση, ένα πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος φαίνεται να είναι το τρίτο πρόσωπο που έψαχνε η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη των δύο υπόπτων για τυφλά χτυπήματα σε βάρος στόχων που σχετίζονται με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως ύστερα από κάποιες πληροφορίες που είχαν ενώπιον τους οι Αστυνομικές Αρχές έγιναν και οι δύο συλλήψεις με σκοπό την διερεύνηση αυτής της πολύ σοβαρής πληροφορίας. Την ίδια ώρα, όπως μας λέχθηκε, οι αρχές δείχνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις εκστρατείες τους κι αν χρειαστεί να προχωρήσουν και σε νέες συλλήψεις.

Αφέθηκαν ελεύθεροιΔεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας το Δικαστήριο

Η διαδικασία για έκδοση διατάγματος κράτησης των δύο υπόπτων  -31 και 41 ετών- ξεκίνησε χθες και η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα.

Οι δικηγόροι των δύο συλληφθέντων έφεραν ένσταση για τις 8 ημέρες προσωποκράτησης που ζήτησε ο ανακριτής της υπόθεσης, κάνοντας λόγο για «αόριστες πληροφορίες». Το Δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ως εκ τούτου οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network