MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για το ταξίδι – κόλαση

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τη μεταφορά των 26 προσφύγων που λίγο «έλειψε» να καταπιεί η φουρτουνιασμένη θάλασσα – Τους «έδειξαν» οι πρόσφυγες – Εντός της ημέρας ενώπιον δικαστηρίου

Advertisement

Η Αστυνομία μετά την αξιολόγηση πληροφοριών και των καταθέσεων που έδωσαν οι πρόσφυγες, προχώρησαν στην έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος δύο προσώπων από τη Συρία και ενός από το Λίβανο.

Οι τρεις, ηλικίας 30, 35 και 48 χρόνων φόρεσαν χειροπέδες και στις 9 το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης. Τους τρεις, κατονόμασαν οι πρόσφυγες ως τον Καπετάνιο, το Βοηθό του και τον εισπράκτορα, που ανέφεραν όπως πληροφορούμαστε ότι κατέβαλαν το ποσό των 2000 ευρώ για κάθε ενήλικα και 1000 για κάθε παιδί, από το Λίβανο, πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους.

Το σκάφος είχε αποπλεύσει από το Λίβανο την περασμένη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφυγες ήταν τρομοκρατημένοι και αρχικά δεν ήθελαν να μιλήσουν, εκφράζοντας φόβους για τις οικογένειες τους που έμειναν πίσω, μήπως οι διακινητές προχωρήσουν σε πράξεις εκδίκησης.

Σημειώνεται ότι όλα τα μωρά που επέβαιναν της βάρκας κρατήθηκαν όλο το βράδυ για νοσηλεία στα νοσοκομεία, ενώ όσοι κρίθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν προσωρινά σε ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network