MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε άλλους δύο για την καταγγελία βιασμού 17χρονης στη Λευκωσία

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε άλλους δύο για την καταγγελία βιασμού 17χρονης στη Λευκωσία – Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα οι νεαροί Αφρικανικής καταγωγής

Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα πέρασαν οι αρχές το πρωί της Κυριακής για την καταγγελία 17χρονης ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από αριθμό προσώπων στη Λευκωσία.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, πρόκειται για 27χρονο και 28χρονου Αφρικανικής καταγωγής οι οποίοι θα οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε 27χρονο από το Κονγκό, o oποίος τελεί υπό κράτηση.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, 17χρονη κοπέλα που φιλοξενείται σε στέγη, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό προσώπων, αλλοδαπών κατά τον ισχυρισμό της.

Όπως είπε στην κατάθεση που έδωσε η ανήλικη, αυτό συνέβη την περασμένη Τρίτη, μέρα κατά την οποία είχε φύγει από τη στέγη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δύο πρόσωπα την προσέγγισαν σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας και την οδήγησαν σε άλλο χώρο, όπου την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network