MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε άλλους 2 για υποκίνηση με φόντο τα έκτροπα της Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Νέες συλλήψεις με φόντο τα επεισόδια του Σαββάτου στη Λεμεσό – Συνεχίζει τις έρευνες η ανακριτική μονάδα που συστάθηκε – Στα 6 τα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος

Με εντατικό ρυθμό και με διπλή κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο στη Λεμεσό και τα έκτροπά που ακολούθησαν.

Advertisement

Η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί επιχειρεί από τη μία αξιολογώντας κλειστά κυκλώματα και μαρτυρίες να φθάσει και σε άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στα θλιβερά επεισόδια του Σαββάτου και από την άλλη να εντοπίσει όσο το δυνατό περισσότερα πρόσωπα που παραβίασαν το περί λοιμοκάθαρσης διάταγμα κατά την παρουσία της στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Λίγο μετά το μεσημέρι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλων 2 προσώπων από τη Λεμεσό ηλικίας 40 και 27 ετών για το αδίκημα της υποκίνησης προσώπων να διαπράξουν αδίκημα.

Για υποκίνηση η Αστυνομία αναζητεί και έναν 47χρονο.

Επίσης έχει αναγνωριστεί ακόμα ένα πρόσωπο επειδή βρισκόταν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, κατά παράβαση των διαταγμάτων για την λοιμοκάθαρση και του εκδόθηκε εξώδικο 300 ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network