MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε άλλον έναν για την κλοπή σφαιρών στη Λεμεσό. Γνωστός στις αρχές

Advertisement

Sponsored by exness

Μία ακόμα σύλληψη για την κλοπή σφαιρών και φυσιγγίων στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασαν οι ανακριτές – Υπό κράτηση ο 26χρονος που συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση στην Πάφο

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, 32 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από χθες, προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση κλοπής χιλιάδων σφαιρών και φυσιγγίων από οπλοπώλη στη Λεμεσό.

Advertisement

Φαίνεται πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 32χρονου, μετά τη σύλληψη χθες ενός 26χρονου Ελληνοκύπριου μετά από επιχείρηση που στήθηκε στην Πάφο.

Ο 32χρονος ήταν υπόδικος για άλλη υπόθεση που αφορά διάρρηξη κατοικίας και κλοπή κυνηγετικών όπλων, η οποία καταχωρήθηκε για εκδίκαση. Αφέθηκε ελεύθερος σήμερα υπό όρους για την πρώτη υπόθεση και συνελήφθη ξανά για την κλοπή των σφαιρών.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 26χρονος που έχει «πλούσιο παρελθόν» οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 8 ημερών.

Όσον αφορά την κλοπή από το μαγαζί του οπλοπώλη, υπενθυμίζεται ότι 114 χιλιάδες σφαίρες αξίας 17 χιλιάδων ευρώ και 50 χιλιάδες φυσίγγια αξίας 11 χιλιάδων ευρώ, που φυλάσσονταν σε εμπορευματοκιβώτιο, έκαναν «φτερά».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network