MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 61χρονο για την «ύποπτη» βαλίτσα στο Προεδρικό… Τι ανέφερε στην αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη 61χρονος για την «ύποπτη» βαλίτσα στο Προεδρικό – Παραδέχθηκε ότι άφησε την βαλίτσα και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται – Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος – Τι ανέφερε στις αρχές

Χειροπέδες φόρεσαν χθες βράδυ τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας σε 61χρονο Ελληνοκύπριο για την υπόθεση του εντοπισμού της «ύποπτης» βαλίτσας, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στις 8 Αυγούστου.

Advertisement

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times ο 61χρονος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι άφησε την βαλίτσα στο Προεδρικό Μέγαρο λέγοντας στους ανακριτές, ότι «συμμετέχει συχνά σε διαδηλώσεις και πάντα πάει στο Προεδρικό για να διαμαρτυρηθεί».

Πάντως για το περιεχόμενο της βαλίτσας που μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι είχε διάφορα ρούχα και σύρματα, ισχυρίστηκε ότι πάντα τα κουβαλά μαζί του.

Ο 61χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχληρίας, της διασάλευσης της ειρήνης, της πρόκλησης ανησυχίας και της παράνομης εισόδου, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Αυγούστου οι αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εντόπισαν μια «ύποπτη» βαλίτσα που βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο, έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου. Για την εξουδετέρωσή της, η αστυνομία προχώρησε και σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal