MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 50χρονο που φέρεται να είναι ο διακινητής των 35 μεταναστών που εντοπίστηκαν στο Κάβο Γκρέκο

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 50χρονου για υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία – Φέρεται να είναι ο διακινητής των 35 μεταναστών που εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο – Τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση – Στο Πουρνάρα οι υπόλοιποι μετανάστες

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 50 ετών, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την άφιξη παράτυπων μεταναστών, το απόγευμα της Κυριακής, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Advertisement

Συγκεκριμένα γύρω στις 4:25 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε σκάφος το οποίο βρισκόταν 12 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο. Αμέσως άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας απέπλευσε στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο σκάφος επέβαιναν συνολικά 35 πρόσωπα, δηλαδή 22 άντρες, 4 γυναίκες και 9 ανήλικα παιδιά.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα παραλήφθηκαν από τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου για τα περαιτέρω.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών Πουρνάρα, ενώ ο 50χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ShootandGoal