MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 45χρονο για τα 63 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό 5 μήνες μετά. Τον έκοψαν στο Αεροδρόμιο

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα σύλληψη σχετικά με τον εντοπισμό 63 κιλών και 700 γραμμαρίων κάνναβης τον Οκτώβριο, 2018 στην Λεμεσό – Χειροπέδες σε 45χρονο – Τον έκοψαν στο Αεροδρόμιο – Όλες οι πληροφορίες

Advertisement

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού 63 κιλών και 700 γραμμαρίων κάνναβης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε από μέλη της ΥΚΑΝ, στις 31 Οκτωβρίου, 2018, σε αποθήκη εταιρείας στην Λεμεσό.

Ο 45χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου αφίχθηκε με πτήση από το εξωτερικό.

Το πρωί σήμερα αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την ποσότητα κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ κατά τη διάρκεια έρευνας σε αποθήκη στην Λεμεσό, στις 31 Οκτωβρίου, 2018. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία διεξήχθη στην παρουσία του 53χρονου διαχειριστή της αποθήκης, εντοπίστηκαν κρυμμένα σε παιχνίδι κερματοδέκτη τύπου γερανός, 63 αεροστεγής συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε 700 γραμμάρια κάνναβης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά εισήχθησαν την ίδια μέρα ακτοπλοϊκώς.

Ο 53χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στις 16 Νοεμβρίου, 2018, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε τον 53χρονο σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network