MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό για την απαγωγή της Marie

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα σύλληψη Ελληνοκύπριου σχετικά με την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Marie από τη Λευκωσία – Λήγει σήμερα το διάταγμα κράτησης τους των τεσσάρων συλληφθέντων – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής

Advertisement

Σε νέα σύλληψη, συγκεκριμένα την πέμπτη, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με την απαγωγή του τετράχρονου κοριτσιού στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στις 11 το βράδυ της Κυριακής σε έναν 44χρονο Ελληνοκύπριο στη Λεμεσό.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ο συλληφθείς, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, θα οδηγηθεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα οδηγηθούν και τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που τελούν υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους.

Οι τέσσερις αρνήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς για τις κινήσεις τους κατά το χρόνο πριν, κατά και μετά τη διάπραξη της απαγωγής.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης Marie η οποία, σύμφωνα με τον Νορβηγό πατέρα της, βρίσκεται μαζί του χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το που παρά μόνο το ότι είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network