MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 44χρονο για την απάτη 275 χιλιάδων. Ξεγέλασαν 60χρονο δήθεν για επένδυση σε τ/κ τεμάχιο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 44χρονο για την απάτη 275 χιλιάδων στη Λεμεσό – Ξεγέλασαν 60χρονο δήθεν για επένδυση σε τ/κ τεμάχιο – Συνεχίζει να καταζητείται 41χρονος

Χειροπέδες σε 44χρονο για την απάτη των 275 χιλιάδων ευρώ, πέρασε η Αστυνομία.

Advertisement

Εναντίον του εν λόγω προσώπου, πρόκειται για Ελληνοκύπριο, στα πλαίσια των ερευνών είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα και καταζητείτο.

Χθες αφίχθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία από χώρα του εξωτερικού και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο.

Όπως είχε αναφερθεί σε σχετικό δημοσίευμα της Cyprus Times, ο 44χρονος συνελήφθη για υπόθεση που αφορά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συγκεκριμένα 275 χιλιάδων ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση, συνεχίζει να καταζητείται 41χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού 60χρονος κάτοικος Λεμεσού, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2019, τον προσέγγισε 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και 41χρονος κτηματομεσίτης, για να επενδύσει σε Τ/κ τεμάχιο στην Πάφο.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, όταν οι δυο ύποπτοι του ανέφεραν ότι επένδυσαν και άλλα άτομα και θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδη μέχρι και 650 χιλιάδες ευρώ, ο ίδιος τους έδωσε χρηματικό ποσό 275 χιλιάδων ευρώ.

Κατά καιρούς ο 60χρονος ζητούσε να ενημερωθεί για την πορεία της επένδυσης του, με τους υπόπτους να φέρεται να του ανέφεραν ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επικαλούνταν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα για την καθυστέρηση στην καταβολή του κέρδους του.

Ο παραπονούμενος είχε συναντηθεί με τον δεύτερο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τον εξαπάτησαν και ότι όλα τα χρήματα του παραλήφθηκαν από τον 44χρονο, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network