MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 42χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία – Χειροπέδες σε 42χρονο Βούλγαρο – Έρευνα στην οικία του – Τι ισχυρίστηκε ανακρινόμενος

Advertisement

Η αστυνομία διερευνά πληροφορίες που τις έχουν μεταβιβασθεί ότι 42χρονος Βούλγαρος  που ζει και εργάζεται στην Χλώρακα το τελευταίο διάστημα διακινούσε παιδικό πορνογραφικό υλικό μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Ο 42χρονος Βούλγαρος συνελήφθη χθες βράδυ στην κατοικία του από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας που προχώρησαν ταυτόχρονα στην κατάσχεση του  ηλεκτρονικού υπολογιστή που διατηρούσε ο Βούλγαρος εντοπίζοντας ανάλογα αρχεία για τα οποία έκαναν λόγο οι πληροφορίες που είχαν διαβιβαστεί στο αρμόδιο τμήμα του αρχηγείου από υπηρεσίες ξένων κρατών.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε στην παρουσία του Βούλγαρου τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου εντόπισαν εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και ορισμένα αλλά τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Βούλγαρος ισχυρίζεται ότι κατείχε χωρίς να διακινεί το υλικό αυτό ενώ αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima