MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 39χρονο στη Λεμεσό… Χτύπησε με όχημα και ξυλοκόπησε 38χρονο για δανεικά

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 39χρονου στη Λεμεσό για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης – Τον έψαχναν από το περασμένο Σάββατο – Ξυλοφόρτωσε 38χρονο για δανεικά

Advertisement

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία Λεμεσού ο 39χρονος που φέρεται, το περασμένο Σάββατο, να κτύπησε με το όχημα του 38χρονο και ακολούθως να τον ξυλοφόρτωσε, ζητώντας τα χρήματα που είχε δανείσει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Εναντίον του 39χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο μέχρι και σήμερα, που εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν ο 39χρονος μετέβη στην οικία του, αφού πρώτα τον είχε απειλήσει τηλεφωνικά, καθώς είχε μεσολαβήσει ώστε συγγενικό του πρόσωπο να λάβει από τον ύποπτο δάνειο 600 χιλιάδων ευρώ, για το οποίο δεν κατέβαλλε το τελευταίο διάστημα τις δόσεις που είχαν συμφωνηθεί.

Ο 39χρονος φέρεται να οδήγησε το όχημα του προς το μέρος του 38χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, ενώ ακολούθως βγήκε από το όχημα και άρχισε να τον κλωτσά και να τον γρονθοκοπεί μέχρι που εγκατέλειψε τη σκηνή.

Το θύμα μετέβη σε ιδιωτική κλινική όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται, μεταξύ άλλων, υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal