MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 38χρονο για ναρκωτικά – Τα έκρυβε στο ψυγείο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό 2ήμερη κράτηση 38χρονος στην Πάφο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και προμήθεια – Εντοπίστηκαν 17 γραμμάρια κάνναβης – Τα έκρυβε στο ψυγείο

Advertisement

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 38χρονου άνεργου από τη Γερμανία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών.

Η Κατηγορούσα Αρχή, που εκπροσωπήθηκε από την Δικηγόρο της Δημοκρατίας Σωτηρούλα Παπαλαζάρου, αιτήθηκε τη διήμερη προσωποκράτηση του 38χρονου.

Όπως είπε η κ, Παπαλαζάρου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εναντίον του 38χρονου εξετάζεται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Χριστόδουλος Χριστοδούλου έκανε αποδεκτό το αίτημα και διέταξε τη διήμερη κράτηση του 38χρονου.

Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο η Κατηγορούσα Αρχή, κατόπιν πληροφοριών μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου διεξήγαγαν έρευνα στην οικία του 38χρονου στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν 17 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης εκ των οποίων τα 15 γραμμάρια στο ψυγείο και τα αλλά 2 γραμμάρια σε άλλο σημείο της οικίας τους.

Επίσης, εντοπίστηκαν ένα χειροποίητο τσιγάρο, αλλά και χρηματικό ποσό περίπου των 1100 ευρώ, ενώ ο 38χρονος ήταν άνεργος.

Πληροφορίες φέρουν τον 38χρονο να προωθούσε και την πώληση ναρκωτικών. Ανακρινόμενος ο 38χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network