MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 37χρονη Κύπρια. Μπήκε σε περίπτερο και έκλεψε την τσάντα υπαλλήλου

Advertisement

Sponsored by exness

Στη σύλληψη 37χρονης προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σήμερα στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής απο τσάντα σε περίπτερο 

Advertisement

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 20 Νοεμβρίου, 31χρονη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λίγο νωρίτερα, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, κλάπηκε η τσάντα της από το περίπτερο, όπου η ίδια εργαζόταν, στην Λάρνακα.

Η 31χρονη εξέφρασε υποψίες εναντίον άγνωστης της γυναίκας, η οποία είχε εισέλθει στο περίπτερο εκείνη την ώρα και αποχώρησε πέντε λεπτά αργότερα χωρίς να αγοράσει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η τσάντα της περιείχε το χρηματικό ποσό των 1542 ευρώ, την πιστωτική της κάρτα, προσωπικά της έγγραφα και το πορτοφόλι της.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων που ακολούθησαν και μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 37χρονης, η οποία συνελήφθη γύρω στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή της, καθώς και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, που πιστεύεται ότι είναι μέρος της περιουσίας που έχει κλαπεί.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima