MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 34χρονο γυμναστή για το φόνο της Μολδαβής

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη 34χρονος γυμναστής για το άγριο φονικό στη Λάρνακα με θύμα 36χρονη Μολδαβή – Συνομίλησε με το θύμα λίγο πριν το φόνο – Αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων – Αύριο ενώπιον δικαστηρίου ο ύποπτος

Advertisement

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία σε 34χρονο γυμναστή από τη Λάρνακα σχετικά με τη δολοφονία 36χρονης Μολδαβής, η οποία εντοπίστηκε την 1η Νοεμβρίου νεκρή στο διαμέρισμα της ενώ ήταν δεμένη πισθάγκωνα στο πάτωμα του δωματίου της.

Τον 34χρονο φαίνεται να «έκαψαν» τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Cyprus Times, ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που συνομίλησε με την 36χρονη πριν τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο ύποπτος ήταν ένας από τους συντρόφους του θύματος και ήδη είχε περάσει δύο φορές από το τμήμα για ανάκριση σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μας υπέπεσε αρκετές φορές σε αντιφάσεις ενώ φαίνεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών να υπάρχουν στοιχεία που τον «καίνε».

Οι αρχές, όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η Cyprus Times, στρέφουν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και όπως όλα δείχνουν έχουν καταλήξει σε σημαντικά συμπεράσματα για τη διάπραξη του εγκλήματος και αναμένουν να τεκμηριωθούν με τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας.

Ο 34χρονος γυμναστής τέθηκε υπό κράτηση ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network