MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 32χρονο για κλοπές υλικών οικοδομής και εργαλείων στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 32χρονο για κλοπές υλικών οικοδομής και εργαλείων στη Λεμεσό – Τελεί υπό κράτηση 43χρονος για την ίδια υπόθεση – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής υλικών οικοδομής και οικοδομικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το απόγευμα στις 4 Απριλίου, δύο πολίτες μετέβησαν σε οικοδομή στην Λεμεσό, για εργασίες και αντιλήφθηκαν δύο ύποπτα πρόσωπα να φορτώνουν υλικά οικοδομής σε καρότσα η οποία βρισκόταν σταθμευμένη εντός του περιφραγμένου χώρου της οικοδομής.

Οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή πεζοί, εγκαταλείποντας στο σημείο την καρότσα, στην οποία είχαν φορτωθεί υλικά οικοδομής, όπως ξύλινες μορίνες και ξύλινα πλακάζ.

Για την κλοπή προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, καθώς και εναντίον 43χρονου. Ο 43χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 8 Απριλίου, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Λίγο πριν τις 11.00 χθες το βράδυ, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και ο 32χρονος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ εναντίον του διερευνάται άλλη μία υπόθεση κλοπής, η οποία διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 29 Μαρτίου και 2 Απριλίου, 2019, σε υπό ανέγερση οικία στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε στις 4 Απριλίου, 57χρονος εργολάβος, από την υπό ανέγερση οικία κλάπηκαν, αριθμός πλακάζ και οικοδομικά εργαλεία, όπως τράπανα, σμυρίλια και δισκοπρίονα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network