MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 31χρονο για το άγριο φονικό της Μολδαβής στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 31χρονο Βούλγαρο πέρασε η αστυνομία — Φέρεται ως ύποπτος για το άγριο φονικό της Μολδαβής Ντανιέλα Κόρσα στη Λάρνακα που συγκλόνισε το παγκύπριο τον περασμένο Νοέμβριο —  Είχε βρεθεί νεκρή στο πάτωμα της οικίας της

Advertisement

Η Αστυνομία Λάρνακας προχώρησε σήμερα στη σύλληψη  31χρονου από την Βουλγαρία  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας από τη Μολδαβία, της Ντανιέλα Κόρσα, με ρουμανική υπηκοότητα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου του διαμερίσματος της στον Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζυ, την πρώτη περασμένου Νοεμβρίου.

Η  Ντανιέλα είχε βρεθεί ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, με δεμένα τα χέρια με κορδόνι στο πίσω μέρος του σώματος της, το κεφάλι της ήταν πάνω σε μαξιλάρι ενώ έφερε εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι. Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε προηγηθεί πάλη με το θύμα, αφού υπήρχε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί και στους καναπέδες του καθιστικού, ενώ υπήρχε ακαταστασία στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Η Αστυνομία ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει πουθενά τα δύο κινητά τηλέφωνα, το ipad του θύματος και τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι  διενήργησαν την  νεκροτομή διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν πέθανε αμέσως αλλά ύστερα από κάποιες ώρες και  ότι ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας είχε προέλθει από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση,  που προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network