MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 3 αδέλφια για το φόνο Μιχαήλ στη Λεμεσό. Ανήλικος ο ένας…

Advertisement

Sponsored by exness

 Χειροπέδες σε τρεις για τον φόνο του Μιχαήλ στη Λεμεσό – Τρία αδέλφια – Αναμεσά τους και ανήλικος – Είχαν κίνητρο τη ληστεία – Παραδέχτηκαν οι δύο – Ενώπιον Δικαστηρίου και οι τρεις

Advertisement

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία σχετικά με τον φόνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ που το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε δολοφονημένος στο πολυτελές όχημα του, στην περιοχή Καλέ Βουνάρι στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λεμεσού  προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 28, 19 και 16 χρόνων, αφού εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία.

Πρόκειται για τρία αδέλφια, Ελληνοκυπρίους. Κίνητρο του φόνου φαίνεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Cyprus Times να ήταν η ληστεία, αφού όπως πληροφορούμαστε οι τρεις γνώριζαν ότι ο άτυχος Μιχαήλ είχε συνήθως στην κατοχή του χρηματικά ποσά. Γι’ αυτό και του έκλεισαν ραντεβού, με άλλη πρόφαση, στο συγκεκριμένο σημείο. Συγκεκριμένα το πήρε τηλέφωνο ο ένας από τα αδέλφια και κανόνισε το ραντεβού. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τα λεφτά και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Όπως είχε αναφέρει από χθες η Cyprus Times οι ανακριτές είχαν στρέψει τις έρευνες τους και σε άλλα σενάρια, πλην αυτού των ναρκωτικών, ως προς το κίνητρο του εγκλήματος.

Οι δύο έδωσαν θεληματική κατάθεση και παραδέχονται την διάπραξη του φόνου ενώ ο τρίτος δίνει κάποιους ισχυρισμούς ωστόσο δεν αποκλείεται να λυγίσει εντός τον επομένων ωρών.

Όπως πληροφορούμαστε τη σκανδάλη φαίνεται να τράβηξε ο 28χρονος.

Εναντίον τους διερευνάται φόνος εκ προμελέτης και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας ληστείας και αδικήματα σχετικά με κατοχή οπλισμού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network