MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 27χρονο για διάρρηξη και κλοπή αποθήκης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση 27χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπής στην Πάφο- Από την διάρρηξη ο φερόμενος δράστης απέσπασε διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως δεντροκοπτική μηχανή, ηλεκτρικό τράπανο αξίας 7.500 ευρώ- Για την υπόθεση αναζητείτε και δεύτερο πρόσωπο

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών για διάρρηξη αποθήκης και κλοπής, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  27χρονος συνελήφθη χτες και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπή περιουσίας που έγινε στις 28.1.21 στην περιοχή της Μεσόγης.

Advertisement

Από την διάρρηξη ο φερόμενος δράστης απέσπασε διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως δεντροκοπτική μηχανή, ηλεκτρικό τράπανο αξίας 7.500 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών, ο 27χρονος, ενώ αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο, επίσης ηλικίας 27 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στα υποστατικά του 27χρονου που καταζητείται παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ηλεκτρικά εργαλεία, τραπανάκια, εργαλειοθήκες και άλλα εργαλεία .

Οι εξετάσεις  συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό του δεύτερου προσώπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network