MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 22χρονο για τη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας στην οικία 46χρονης στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα σύλληψη για τη ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας εναντίον οικίας 46χρονης στην Εκάλη στη Λεμεσό – Μαρτυρία «έδωσε» 22χρονο

Advertisement

Τέσσερις ημέρες μετά τη ρίψης αμυντικής χειροβομβίδας εναντίον της 46χρονης Κοινοτικής Συμβούλου που βρίσκεται στην περιοχή της Εκάλης στη Λεμεσό η Αστυνομία προχώρησε σε δεύτερη σύλληψη.

Μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 22χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες της Cyprus Times ανέφεραν πως μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, θέλει νεαρό να είναι το πρόσωπο που έριξε την χειροβομβίδα στην αυλή της οικίας της 46χρονης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να κινήθηκε πεζόςπρος στην οικία, φορώντας γάντια και με καλυμμένο το πρόσωπο του, να έριξε κάποιο αντικείμενο στο χώρο στάθμευσης. Ακολούθως, το πρόσωπο αυτό τράπηκε σε φυγή πεζός με βόρεια κατεύθυνση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 42χρονη που φέρεται να είχε διαφορές με το θύμα που να σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον και φέρεται να αφορούν  καταγγελίες που έγιναν στην Ελεγκτική Υπηρεσία για ατασθαλίες στο κοινοτικό συμβούλιο.

Την Κυριακή αφέθηκε ελεύθερη εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων, καθώς είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network