MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 22χρονο για τη «χρυσή» διάρρηξη στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Έγινε η πρώτη σύλληψη για τη «χρυσή» διάρρηξη πολυτελούς έπαυλης στην Πέγεια – Χειροπέδες σε 22χρονο – Εκκρεμούν ακόμη δύο εντάλματα σύλληψης – Οι δράστες είχαν πάρει μετρητά και κλοπιμαία που ξεπερνούν τη συνολική αξία των 200 χιλιάδων ευρώ

Advertisement

Τρία εντάλματα σύλληψης εις βάρος τριών προσώπων είχε εξασφαλίσει η αστυνομία για τη διάρρηξη που έγινε μεταξύ της 11ης με 12ης Μαρτίου σε οικία Κινέζων στην Πέγεια στην επαρχία Πάφου.

Το βράδυ της Κυριακής εκτελέστηκε το ένα διάταγμα και φόρεσε χειροπέδες ένας 22χρονος ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Μέχρι στιγμής τα άλλα δύο πρόσωπα παραμένουν άφαντα και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Προς ενίσχυση μάλιστα των ερευνών που διεξήγαγε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου , κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας έσπευσε από την πρώτη στιγμή στην Πέγεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων άρπαξαν μετρητά και κλοπιμαία συνολικής αξίας περίπου €210,000. Σημειώνεται ότι η κατοικία του ζεύγους δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης , ενώ για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network