MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες σε 19χρονη και 24χρονο στην Πάφο. «Άρπαξαν» φωτογραφική μηχανή και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από όχημα

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από όχημα 63χρονου στην Πάφο – Προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους – Διερευνά η Αστυνομία – Εντοπίστηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία  

Advertisement

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 24 και 19 χρόνων προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα χθες, 63χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, νωρίτερα την ίδια μέρα κλάπηκαν από το αυτοκίνητο του, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων στην Κάτω Πάφο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα, τα οποία βρίσκονταν μέσα σε τρεις τσάντες.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 19χρονης και 24χρονου, στη σύλληψη των οποίων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, γύρω στις 7.20 και 7.40 χθες το βράδυ, αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας στην κατοικία των δύο υπόπτων, εντοπίστηκε μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί από το αυτοκίνητο του 63χρονου, καθώς και άλλα τεκμήρια.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού εναντίον τους διερευνάται υπόθεση κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network