MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες και στον τρίτο γιατρό για τις μίζες

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη το τρίτο άτομο αναφορικά με τις μίζες από Ακουολογικό Κέντρο στη Λευκωσία

Advertisement

Εφτασε τα ξημερώματα στην Κύπρο και συνελήφθη από την Αστυνομία ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ο οποίος καταζητείτο αναφορικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας για καταδολίευση, κατάχρησης εξουσίας, δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό και δεκασμού δημόσιου λειτουργού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «σήμερα γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το άτομο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης αναφορικά με καταγγελία συγκεκριμένου Ακουολογικού Κέντρου στη Λευκωσία. Η Αστυνομία έχει εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης και το άτομο έχει συλληφθεί για ποινικά αδικήματα» που αφορούν υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, κατάχρησης εξουσίας, δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, δωροληψίας από δημόσιο λειτουργό, αδικήματα διαφθοράς και του περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πρόσθεσε ότι «το άτομο αυτό θα ανακριθεί και εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Για την ίδια υπόθεση τελούν από το περασμένο Σάββατο υπό οκταήμερη κράτηση άλλα δύο άτομα, ένας 59χρονος και ένας 60χρονος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι «υπάρχει και μια δεύτερη καταγγελία από Ακουολογικό Κέντρο στη Λεμεσό και στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας η Αστυνομία θα λάβει καταθέσεις για να διευκρινιστεί τι ακριβώς υπάρχει».

Όπως εξήγησε ο κ. Αγγελίδης «η Αστυνομία έχει στενή συνεργασία τόσο με την Ελεγκτική Υπηρεσία όσο και με την Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για διερεύνηση οποιονδήποτε καταγγελιών. Ωστόσο μέχρι στιγμής στο Αρχηγείο Αστυνομίας δεν έχουν διαβιβαστεί οποιεσδήποτε οδηγίες για διερεύνηση πιθανών αδικημάτων ή άλλων θεμάτων που ενδεχομένως να έγιναν».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal