MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειροπέδες και σε συνεργάτιδα της 41χρονης για την απάτη με κρατικά σχέδια χορηγίας. Σχεδόν 100 χιλιάδες το ποσόν

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση εξαπάτησης πολιτών με πρόφαση τα σχέδια χορηγιών του κράτους – Συνελήφθη και η 30χρονη συνεργάτιδα της 41χρονης που τελεί υπό κράτηση – 22 οι πολίτες που προχώρησαν σε καταγγελία… περιμένουν κι άλλους στο ΤΑΕ Λεμεσού – Ξεπερνά τις 90 χιλιάδες το ποσό που αποσπάστηκε

Αυξάνεται το ποσό που αποσπάστηκε, αναμένεται ότι θα αυξηθούν και οι καταγγελίες, μετά τη σύλληψη 41χρονης σε σχέση με υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, στη Λεμεσό.

Advertisement

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη και 30χρονης για την υπό διερεύνηση υπόθεση. Ενώπιον των αρχών υπάρχουν καταγγελίες αρκετών πολιτών ότι εξαπατήθηκαν από την 41χρονη που τους έταζε ότι θα τους υποβάλει αιτήσεις για να εξασφαλίσουν χορηγίες από διάφορα σχέδια και ενεργειακά προγράμματα του Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας καθώς και επιχορηγήσεις για ανακαίνιση οικιών στην ύπαιθρο.

Για κάθε αίτηση οι παραπονούμενοι πλήρωναν στη 41χρονη, χρηματικό ποσό για την υποβολή της αίτησης αλλά και διεξαγωγή εργασιών.

Η 30χρονη που είναι συνεργάτιδα της 41χρονης η οποία συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και τελεί υπό κράτηση, συνελήφθη κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε.

Μέχρι στιγμής 22 πολίτες έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία για την υπόθεση, ενώ το ποσό που έχει αποσπαστεί φαίνεται να ξεπερνά τις 90 χιλιάδες ευρώ. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση, θεωρούν ότι ο αριθμός των καταγγελιών θα αυξηθεί.

Οι δύο ύποπτες τελούν ήδη υπό κράτηση και εναντίον τους διερευνάται υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network