MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειμωνιάτικο το σκηνικό… Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

Τέλη Νοεμβρίου και ο καιρός άρχισε -επιτέλους- να γίνεται χειμωνιάτικος – Άνεμοι, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές – καθώς ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Τι μας περιμένει και τις επόμενες ημέρες…

Advertisement

Το απόγευμα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται αρχικά να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά, τα βορειοδυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Συννεφιασμένη… Δευτέρα

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιονόνερο ή ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Όσον αφορά τη θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη και την Τετάρτη σταδιακά μικρή άνοδο, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network