MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειμωνιά το Σαββατοκύριακο και από Κυριακή κάθε μέρα… αισθητή άνοδος θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Τρελάναμε για τα καλά τον καιρό! Χειμωνιά για λίγο ακόμη και… από Κυριακή σταδιακή αίσθητη άνοδος θερμοκρασίας – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από αργά απόψε, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται τη Δευτέρα.

Advertisement

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σταδιακά θα καταστεί συννεφιασμένος και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις αυγινές ώρες. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα δυτικά και βόρεια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα καταστεί κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Κρύο, βροχές και χιόνια για αύριο

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και ενδεχομένως στα χαμηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα σημειώσει σημαντική βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και βόρεια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Μέχρι το απόγευμα θα καταστούν βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κυματώδης. Το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά και ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Κάθε μέρα θα σημειώνεται… αισθητή άνοδος θερμοκρασίας

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network