MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χειμώνας μεν αλλά… ανεβαίνει η θερμοκρασία

Advertisement

Sponsored by exness

Μέχρι και 17 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος – Πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Καμία αναφορά σε βροχές – Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή – Σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά, ενώ στα δυτικά όπως και τοπικά στα βόρεια παράλια µέχρι ταραγµένη. Σταδιακά µέχρι το απόγευµα η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος µε ψηλές και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Σημερινή εικόνα από το Τρόοδος
Σημερινή εικόνα από το Τρόοδος

Μέχρι τη Δευτέρα ανεβαίνει η θερμοκρασία

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά κυρίως το απόγευµα και το βράδυ. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal