MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χάθηκαν τα ίχνη 75χρονου στη Λεμεσό. Έκκληση της οικογένειας μέσω CT για εντοπισμό του

Advertisement

Sponsored by exness

Χάθηκαν τα ίχνη ηλικιωμένου στη Λεμεσό – Έκκληση από την οικογένειά του για εντοπισμό του – Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χρήζει άμεσης βοήθειας – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του – Όσα ανέφερε στη Cyprus Times η κόρη του 76χρονου

Έκκληση προς το κοινό για βοήθεια στον εντοπισμό του 75χρονου, Ανδρέα Γεωργίου από τη Λεμεσό, ίχνη του οποίου χάθηκαν από σήμερα το πρωί, απευθύνει μέσω της Cyprus Times, η θυγατέρα του, Γεωργία Γεωργίου.

Advertisement

Όπως ανέφερε η κόρη του, ο κύριος Γεωργίου, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα η απουσία του να εντείνει την ανησυχία των οικείων του και να χρήζει άμεσης κινητοποίησης για εντοπισμό του.

«Παρακαλούμε το κοινό όπως επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας σε περίπτωση που τον δει», ανέφερε στη Cyprus Times η θυγατέρα του.

Ο κύριος Ανδρέας Γεωργίου, κάτοικος Λεμεσού και της περιοχής Αγίας Φύλας, πριν την αποχώρησή του από το σπίτι, φορούσε καρώ παντελόνι (πράσινο, μπλε), μπλε μακρυμάνικο μπλουζάκι και αμάνικο πράσινο λαδί πλεκτό γιλέκο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την κόρη του ηλικιωμένου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος θεάθηκε σήμερα νωρίς το πρωί να κινείται πεζός στην περιοχή Αγίας Φύλας (συνοικισμός).

Παρακαλείται όποιος τον δει να επικοινωνήσει σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα των οικείων του προσώπων: 99471842, 99448447, 99792460, 99777578.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network