MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χάσικος: Ο Γενικός Ελεγκτής κατά τρόπο ψυχωτικό με έχει στοχοποιήσει

Advertisement

Sponsored by exness

Ο «πόλεμος» Γενικού Ελεγκτή και Υπουργού Εσωτερικών συνεχίζεται… Τον στοχοποιεί ως ψυχωτικό, λέει ο Σωκράτης Χάσικος – Πέρι ασυμβίβαστου ο λόγος

Advertisement

Ο Γενικός Ελεγκτής κατά τρόπο ψυχωτικό έχει στοχοποιήσει ουσιαστικά τον Υπουργό Εσωτερικών, δήλωσε σήμερα ο Σωκράτης Χάσικος, τονίζοντας ότι ο έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος και επιβαλλόμενος αλλά δεν μπορεί εν ονόματι του ελέγχου να στοχοποιείται Υπουργός ή να διασύρεται Υπουργός μέσω του Τύπου ή άλλως πως.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας συνάντησης που είχε με την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, ο κ. Χάσικος κληθείς να αναφερθεί στο θέμα σημείωσε : “Να πω κατ΄ αρχήν ότι σε σχέση με τον ισχυρισμό του Γενικού Ελεγκτή και το ενδεχόμενο ασυμβιβάστου του Υπουργού των Εσωτερικών, έχω διορίσει δικηγόρο μου τον κ. Αλέκο Μαρκίδη. Θα σας δώσω την σχετική αλληλογραφία Επιτροπής -Υπουργού αλλά και Δικηγόρου μου με την Επιτροπής”.

Εγώ επιμένω, συνέχισε, ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, δεν θέλω να πω πολλά για το θέμα τούτο ούτε θέλω να επηρεάσω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την Επιτροπή (Επιτροπή Διερεύνησης Ασυμβίβαστου) σε καμία περίπτωση.

“Περιμένω κι εγώ να συνεδριάσει η Επιτροπή και να μου πει τι άλλο θέλει από εμένα. Τώρα ο Γενικός Ελεγκτής όπως θα είδατε στον Τύπο συνεχίζει. Εκείνο που είδα σήμερα στις εφημερίδες είναι ότι ο Γενικός Ελεγκτής καλεί τον Φορέα Διαχείρισης Ενοικίασης Κρατικών Κτηρίων να μην νοικιάσει το κράτος το κτήριο του Χάσικου”, πρόσθεσε.

“Υπάρχει”, σημείωσε, “θεσμοθετημένο όργανο που είναι ο Φορέας που ασχολείται με αυτά, εκείνο θα αποφασίσει αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Γενικός Ελεγκτής κατά τρόπο ψυχωτικό, ψυχωτικής συμπεριφοράς, έχει στοχοποιήσει ουσιαστικά τον Υπουργό Εσωτερικών”.

Εγώ προτιμώ, συνέχισε, να μείνω ψύχραιμος από την μια αλλά και από την άλλη θέλω να στείλω ένα μήνυμα: “Όσον και να ψάξει, που έψαξε – ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας πέντε-έξι έρευνες για θέματα που έχουν σχέση με τον Υπουργό Εσωτερικών. Πολλαπλάσιες αυτών ίσως να μην είδαν το φως της δημοσιότητας. Να πω ότι ήταν για παράδειγμα, ένα μήνα λειτουργός της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σε συγκεκριμένο γραφείο του Υπουργείου Εσωτερικών και μελετούσε φακέλους. Για να βρει τι; Δικαίωμα του”.

“Ο έλεγχος είπα και ευπρόσδεκτος αλλά και επιβαλλόμενος. Δεν μπορεί όμως εν ονόματι του ελέγχου να στοχοποιείται Υπουργός ή να διασύρεται Υπουργός μέσω του Τύπου ή άλλως πως. Θα δούμε”, κατέληξε ο κ. Χάσικος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network