MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χάσικος: Απόψε αναμένονται τα καναντέρ από Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

«Απόψε αναμένονται τα καναντέρ από Ελλάδα» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος – «Αρχίζουν ρίψεις με το πρώτο φως της ημέρας»

Advertisement

Αργότερα απόψε αναμένονται στην Κύπρο τα καναντέρ από Ελλάδα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ευρύχου, δήλωσε ο ΥΠΕΣ Σωκράτης Χάσικος.

Διευκρίνισε ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας συνομίλησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου και διαβεβαίωσε ότι τα καναντέρ θα πρέπει να αναμένονται στο νησί απόψε. Αναμένεται ότι τα αεροσκάφη θα είναι σε θέση να κάνουν τις πρώτες ρίψεις νερού αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο κ. Χάσικος ανέφερε ότι έχουμε στη διάθεσή μας τα τρία ισραηλινά αεροσκάφη τα οποία παραμένουν στην Κύπρο , καθώς και άλλα πτητικά μέσα.

Σε ότι αφορά την εκκένωση χωριών είπε ότι δόθηκαν οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες στους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα για καθαρά προληπτικούς λόγους. Σημείωσε πως δεν συντρέχει λόγος πανικού και ότι όλες οι υπηρεσίες του κράτους είναι σε πλήρη συντονισμό και προγραμματισμό για αντιμετώπιση οποιουδήποτε ενδεχομένου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network