MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χαμός στο ΤΑΕΠ Λάρνακας… 21χρονος εξαπέλυσε απειλές και έσπασε τζάμια

Advertisement

Sponsored by exness

Χαμός στο ΤΑΕΠ Λάρνακας…  εξαπέλυσε απειλές και έσπασε τζάμια – Πήγε για περίθαλψη στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο και έφυγε – Επέστρεψε μετά από 3 ώρες και προκάλεσε αναστάτωση – Χειροπέδες σε 21χρονο

Αναστάτωση προκάλεσε χθες το απόγευμα νεαρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 3:40 το απόγευμα, 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, ωστόσο κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων αρνήθηκε να συνεχίσει και αποχώρησε.

Μετά από περίπου τρεις ώρες (18.30) ο 21χρονος επέστρεψε στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λάρνακας και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί το ιατρικό προσωπικό, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση. Τον νεαρό προσέγγισαν μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε καθήκον στο νοσοκομείο και προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον νεαρό αλλά αυτός συνέχισε να φωνάζει και με τη γροθιά του έσπασε παράθυρο πόρτας δωματίου των Πρώτων Βοηθειών, καθώς και το παράθυρο πόρτας εξόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Τα μέλη της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, απειλή και πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο μέρος. Μάλιστα, ο 21χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του, ενώ κατά τη μεταφορά του με αστυνομικό όχημα προς Αστυνομικό Σταθμό, άρχισε να κλοτσά την πόρτα του περιπολικού προκαλώντας ζημιά.

Στη συνέχεια, καθώς ο 21χρονος βρισκόταν στον Αστυνομικό Σταθμό για εξετάσεις, ζήτησε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί η περίθαλψη του και το μέλη της δύναμης τον μετέφεραν εκ νέου εκεί, ωστόσο ο νεαρός αρνήθηκε και πάλι να συνεργαστεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και οδηγήθηκε πίσω στον Αστυνομικό Σταθμό.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network