MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χαμηλές θερμοκρασίες και… παγετός!

Advertisement

Sponsored by exness

Η χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή αναμένεται να αρχίσει να υποχωρεί από αργά το απόγευμα – Χαμηλές θερμοκρασίες απόψε και παγετός – Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη

Advertisement

Ο καιρός σήμερα μας επέστρεψε για λίγο πίσω στον χειμώνα ωστόσο το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ σταδιακά όμως θα καταστούν ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αίθριος αύριο καιρός, άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη νύκτα θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal