MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χαλαζόπτωση, ομίχλη και κατολισθήσεις λόγω καιρικών συνθηκών

Advertisement

Sponsored by exness

Κατάσταση οδικού δικτύου λόγω καιρικών συνθηκών – Επικίνδυνο λόγω κατολισθήσεων τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού

Λόγω των καιρικών συνθηκών οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι δρόμοι στην περιοχή Τροόδους έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, ενώ λόγω πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι μηδενική.

Advertisement

Στον αυτοκινητρόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Πεντακώμου, επικρατεί χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα!

Λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, το τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το χωριό Μονή (Monte Caputo) έχει καταστεί επικίνδυνο.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Διεξάγονται ενέργειες για καθαρισμό του δρόμου το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network