MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χαλάει για τα καλά ο καιρός. Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαµηλή πίεση αναµένεται από το Σαββατοκύριακο.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω τους 33 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες, κυρίως χαµηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σύντοµα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Το Σαββατοκυρίακο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα, κυρίως το Σάββατο. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την ∆ευτέρα η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network