MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χάδι» η ποινή στον παιδοκτόνο της Παραμύθας. Οι ελαφρυντικοί παράγοντες

Advertisement

Sponsored by exness

Χαμηλή η ποινή στον 71χρονο παιδοκτόνο της Παραμύθας – Οι ελαφρυντικοί παράγοντες που έλαβε υπόψη το Δικαστήριο – Προσμετρούνται τα 2 χρόνια και οι 3 μήνες που ήδη εξέτισε ο 71χρονος

Advertisement

Με την επιβολή ποινής στον 71χρονο στον Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους για την υπόθεση δολοφονίας του γιου του στην Παραμύθα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο τον Οκτώβριο του 2015.

Η ποινή φυλάκισης των 10 ετών που επιβλήθηκε στον παιδοκτόνο θεωρείται χαμηλή. Αν και ανακοινώνοντας την απόφασή του το Κακουργιοδικείο, χαρακτήρισε τον Τιμολέων σκληρό και αδίστακτο, αναφορικά με την ενέργειά του να εμπλέξει το ίδιο του το παιδί στην υπόθεση, έγινε αναφορά σε ελαφρυντικούς παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη. Το Δικαστήριο έλαβε υπόψη ότι ο κατηγορούμενος την επίμαχη στιγμή δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον άλλο γιο το οποίο του επέφερε επιληψία. Επίσης λήφθηκαν υπόψη το λευκό του ποινικό μητρώο και η ηλικία του.

Σημειώνεται ότι στην ποινή των 10 ετών προσμετρούνται τα 2 χρόνια και οι 3 μήνες που έχει ήδη εκτίσει ο 71χρονος , αφού τελεί υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2016.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network