MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

BINTEO: Τρέχουν στα φαρμακεία για τα self test οι εμβολιασμένοι. Τι αναφέρει φαρμακοποιός στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Στα φαρμακεία για να παραλάβουν το πακέτο με τα self test οι πολίτες – Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου – Όσα ανέφερε φαρμακοποιός στη Cyprus Times

Άρχισε από σήμερα η διανομή των δωρεάν self test από το Υπουργείο Υγείας σε εμβολιασμένους ή όσους νόσησαν με covid, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται, μέχρι στιγμής θετικά στο κάλεσμα για αυτοδιάγνωση.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Παντελής Αγαθοκλέους, φαρμακοποιός στη Λεμεσό, ανέφερε ότι το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο καθώς από νωρίς το πρωί δεκάδες πολίτες επισκέφθηκαν το φαρμακείο του για να παραλάβουν το πακέτο που δικαιούνται.

«Η απήχηση ήταν αρκετά καλή μέχρι τώρα», είπε ο φαρμακοποιός, αναφερόμενος παράλληλα και στη σύγχυση που επικράτησε κατά την χθεσινή ημέρα, όταν πολίτες επισκέπτονταν τα φαρμακεία για να προμηθευτούν τα self test τους, με βάση την αρχική ενημέρωση του Υπουργείου που ανέφερε ότι η διανομή θα ξεκινούσε στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα της Cyprus Times o φαρμακοποιός, Παντελής Αγαθοκλέους:

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι είναι όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα με δύο δόσεις για τα διδοσικά εμβόλια και μία δόση για το μονοδοσικό εμβόλιο ή έλαβαν την ενισχυτική/3η δόση εμβολίου και είναι επίσης δικαιούχοι του ΓεΣΥ. Μπορούν να τα παραλάβουν από φαρμακεία που είναι στο ΓεΣΥ. 

Οι πολίτες που δεν είναι δικαιούχοι του ΓεΣΥ, αλλά έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα στην Κύπρο, είτε με δύο δόσεις για διδοσικά εμβόλια είτε μια δόση μονοδοσικού εμβολίου, είτε έλαβαν την ενισχυτική/3η δόση του εμβολίου, μπορούν να παραλάβουν τη συσκευασία από συγκεκριμένα σημεία. (Δείτε τα ΕΔΩ)

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network