MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

BINTEO: Μετά από 2 χρόνια… Τιμάται και πάλι η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εκδηλώσεις, πορείες και παρελάσεις σε κάθε επαρχία – Στην πλατεία Ελευθερίας και πάλι μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω πανδημίας – Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του – Συνθήματα και πλακά για την Εργατική Πρωτομαγιά -Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς τιμάται και πάλι με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες σε κάθε επαρχία.

Advertisement

Η πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, όπως και κάθε άλλη χρονιά πριν από την πανδημία, έτσι και φέτος γέμισε με την παρουσία δεκάδων εργαζομένων και όχι μόνο, που βρέθηκαν στο σημείο για να τιμήσουν την επέτειο με το σύνθημα: «Εργαζόμενοι ενωμένοι: Ενάντια στους πολέμους-Για ειρήνη, κοινωνική δικαιοσύνη».

Πρόκειται για την Παγκύπρια Εκστρατεία της ΠΕΟ που διοργανώνει για την Πρωτομαγιά και τους εργαζόμενους της Κύπρου. «Είναι μέρα επαναβεβαίωσης της πάλης για κοινωνική δικαιοσύνη», όπως αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα προς το κοινό.

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, στην πλατεία, με πλακά και συνθήματα, πολίτες όλων των ηλικιών έδωσαν το βροντερό παρόν τους και γιόρτασαν την επέτειο.

Το παρόν του έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου ο οποίος σε χαιρετισμό του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η απαίτηση για προοδευτική αλλαγή είναι μαζική και το ΑΚΕΛ θα βάλει τη σφραγίδα του σ’ αυτή».

Η πορεία στην πλατεία Ελευθερίας είχε κατάληξη το γήπεδο της νεκρής ζώνης στο Λήδρα Πάλλας ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση και ενοποίηση με πορεία Τουρκοκυπριακών Συνδικάτων για τον κοινό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network