MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

BINTEO: Η στιγμή που ο Ε/κ «γκρεμίζει» την μπάρα του οδοφράγματος στο Λήδρα Πάλας  

Advertisement

Sponsored by exness

Η στιγμή που ο Ε/κ «γκρεμίζει» την μπάρα του οδοφράγματος στο Λήδρα Πάλας – Σε «δικαστήριο» του ψευδοκράτους οδηγήθηκε ο Ελληνοκύπριος

Σε «δικαστήριο» του ψευδοκράτους οδηγήθηκε ο Ελληνοκύπριος που συνελήφθη χθες από τις κατοχικές αρχές, όταν «γκρέμισε» μπάρα του οδοφράγματος στο Λήδρα Πάλας, όταν του απαγορεύτηκε η είσοδος στα κατεχόμενα.

Advertisement

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν, ο Ελληνοκύπριος οδηγήθηκε σήμερα στο «δικαστήριο» και μετά από «ακρόαση» οδηγήθηκε σε «φυλακή» του ψευδοκράτους, για διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός μήνα μέχρι την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, το επεισόδιο σημειώθηκαν όταν ο Ελληνοκύπριος επιχείρησε να περάσει με το όχημα τους στις κατεχόμενες περιοχές από το σημείο διέλευσης στο Λήδρα Πάλας.

Οι κατοχικές αρχές απαγόρευσαν τη διέλευση στον Ε/κ, λόγω του ότι απαγορεύεται η διέλευση πολιτικών οχημάτων από το Λήδρα Πάλας και τότε ο «γκρέμισε» την μπάρα και πέρασε στα κατεχόμενα.

Στη συνέχεια ο Ε/κ εντοπίστηκε μέσω του συστήματος καμερών «αστικής ασφάλειας» και συνελήφθη για «παράνομη είσοδο» στο ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal