MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

BINTEO: Δείτε πως σε μία στιγμή ξάφρισαν γυναίκα σε κατάστημα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τη στιγμή που δύο γυναίκες κατάφεραν να κλέψουν το πορτοφόλι Ρωσίδας τουρίστριας σε επώνυμο κατάστημα στη Λεμεσό – Έδρασαν αστραπιαία και κανείς δεν τις πήρε χαμπάρι – Τα 1000 ευρώ έκαναν φτερά

Advertisement

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο εύκολα μπορεί κανείς να μας κλέψει εάν στρέψουμε το βλέμμα αλλού και αφήσουμε χωρίς επιτήρηση την τσάντα –ή ότι άλλο έχουμε μαζί μας- χωρίς να πάρουμε… «μυρωδιά».

Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα πώλησης επώνυμων ειδών ένδυσης και υπόδησης που βρίσκεται σε κτιριακό συγκρότημα στην παραλιακή Λεμεσό, όταν Ρωσίδα τουρίστρια πήγε για ψώνια και τελικά έφυγε χωρίς το πορτοφόλι της που περιείχε το ποσόν των 1000 ευρώ.

Η ανυποψίαστη γυναίκα δοκίμαζε παπούτσια έχοντας την τσάντα της ακριβώς δίπλα της. Έστρεψε το βλέμμα αλλού μόνο για μία στιγμή. Όπως θα δείτε όμως στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, η στιγμή αυτή ήταν αρκετή. Μία γυναίκα σκύβει δίπλα της, βάζει το χέρι στην τσάντα της, της παίρνει το πορτοφόλι και συνεχίζει κανονικά να… κοιτάζει παπούτσια.

Η τουρίστρια κατήγγειλε την κλοπή στο ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του οποίου μετά από εξετάσεις και μελέτη του κλειστού κυκλώματος έφτασαν στα ίχνη δύο γυναικών, μίας 41χρονης και μίας 21χρονης –και οι δύο από τη Βουλγαρία- οι οποίες φόρεσαν χειροπέδες.

Καθοριστική για τη σύλληψη των δύο, υπήρξε η άμεση παρέμβαση μελών της ιδιωτικής φρουράς ασφαλείας του κτιρίου, οι οποίοι μόλις είδαν το βίντεο αντέδρασαν άμεσα και σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν τη διάπραξη του αδικήματος, προβάλλοντας –σύμφωνα με πληροφορίες- τον ισχυρισμό ότι ενήργησαν για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network