MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μπήκε μαχαιρωμένος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και ζητούσε βοήθεια. Κατονόμασε τον δράστη

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο περιστατικό με συμπλοκή προσώπων και μαχαιρώματα στη Λεμεσό σύμφωνα με καταγγελία – Πήγε αιμόφυρτος στην ΑΔΕ Λεμεσού και ζητούσε βοήθεια – Σε κινητοποίηση οι αρχές

Νέα αιματηρή συμπλοκή διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, πριν από λίγο 27χρονος διανομέας φαγητού από την Ινδία, μετέβη αιμόφυρτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και συγκεκριμένα φέροντας τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του και ζητούσε βοήθεια.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, είχε διαφωνήσει με άλλο πρόσωπο για προσωπικές τους διαφορές, με αποτέλεσμα αυτός να του επιτεθεί με μαχαίρι και να τον τραυματίσει.

Μάλιστα, το θύμα φαίνεται να κατονόμασε τον δράστη με αποτέλεσμα οι αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό ενός 25χρονου επίσης Ινδού.

Ο τραυματισμένος άνδρας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το αστυνομικό τμήμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Πληροφορίες της Cyprus Times, αναφέρουν ότι τα δύο πρόσωπα από την Ινδία, απασχόλησαν και στο παρελθόν τις αρχές για διαφορές ανάμεσά τους.

Η Αστυνομία στη Λεμεσό διερευνά δεύτερη απόπειρα φόνου σε μία μέρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network