MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μπάζει νερά» η καταγγελία 66χρονης για απαγωγή στη Λάρνακα. Κλειστά κυκλώματα «καίνε» την υπόθεση

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα στοιχεία ενώπιον της Αστυνομίας σε σχέση με υπόθεση απαγωγής που διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας – Γυναίκα κατήγγειλε φίλη της ότι την κρατούσε όμηρο για 6 μήνες – Τα κλειστά κυκλώματα «καίνε» την υπόθεση – Αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη η ύποπτη

Advertisement

Διερευνά την υπόθεση απαγωγής το ΤΑΕ Λάρνακας μετά από σχετική καταγγελία που τέθηκε ενώπιον των αρχών. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 54χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας, απειλής και κλοπής.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, 66χρονη από τη Λεμεσό κατήγγειλε ότι τον Οκτώβριο μετέβη στο σπίτι της 54χρονης σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, για να τη βοηθήσει με θέματα που αφορούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παρά τη θέληση της, την κρατούσε όμηρο στην οικία της από τον Οκτώβρη του 2018 μέχρι της 26  Μαρτίου του 2019.

Πληροφορίες της Cyprus Times, αναφέρουν πως οι ανακριτές της υπόθεσης εντοπίζουν κάποια «περίεργα σημεία» και διερευνούν το ενδεχόμενο τα γεγονότα να μην εκτιλύχθηκαν ακριβώς όπως καταγγέλθηκαν.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν κατά τον μήνα Σεπτέμβριο του 2018 και έμεναν μαζί. Φαίνεται πως οι δυο ήρθαν σε ρήξη, με την 66χρονη να καταγγέλλει υπόθεση απαγωγής. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το ΤΑΕ Λάρνακας έχει στην κατοχή του κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από διάφορα υποστατικά στα οποία απεικονίζονται οι δύο γυναίκες να κυκλοφορούν μαζί. Αυτό καταρρίπτει και τον ισχυρισμό της 66χρονης ότι την είχε απαγάγει και την κρατούσε όμηρο.

Να σημειώσουμε πως η 54χρονη ύποπτη αναμένεται εντός της ημέρας να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network