MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αξιολογείται η κατάθεση Παντελή… Αναμένεται κατάθεση Μιχαηλίδη

Advertisement

Sponsored by exness

Με το κυπριακό ποδόσφαιρο ακόμα να «σείεται» από το σκάνδαλο Ουζόχο, η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της καταγγελίας στην οποία προέβη η Ανόρθωση σε βάρος ΚΟΑ και Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Advertisement

Τα όσα ανέφερε χθες το πρωί στην κατάθεση του ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή αξιολογούνται, ενώ οι ανακριτές καθορίζουν τα επόμενα τους βήματα και ετοιμάζουν τη «λίστα» με τις καταθέσεις που θα λάβουν στη συνέχεια. Μεταξύ των όσων αναμένεται να καταθέσουν και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα όσα του καταλογίζονται σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον όντως υπάρχει υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ανόρθωση στην επιστολή της αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μετακίνησε τον φάκελο Ουζόχο από τα γραφεία του ΚΟΑ στη Λεμεσό «όπου είναι άγνωστο τι είδους αλλοιώσεων ή/και επεξεργασίας έτυχε αφού υπάρχουν ισχυρισμοί ότι παράγοντες ή μέλη του Απόλλωνα κατείχαν κάποια από αυτά κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τα οποία εξασφαλίστηκαν με παράνομο τρόπο χωρίς συγκατάθεση και κατά παράβαση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων.Επαναλαμβάνουμε ότι και αυτός ο φάκελος δυνατόν να αποτελέσει τεκμήριο στην ποινική υπόθεση».

Επίσης, μέσω της επιστολής της η Ανόρθωση αναφέρει «ότι οι δημόσιες δηλώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη στα ΜΜΕ, αποτελούν παρέμβαση στο ανακριτικό έργο».  Σημειώνοντας ότι «έχει δικάσει και καταδικάσει δημοσίως συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι ενέργειες του αυτές προκαταλαμβάνουν και επηρεάζουν δυσμενώς τα αποτελέσματα τόσο της ποινικής έρευνας όσο και της διαδικασίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσε χθες ο Ανδρέας Παντελή εξερχόμενος του ΤΑΕ Αρχηγείου:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal